Bygg och produktion

Vi bygger hus både efter egna eller arkitektritade förslag. Vi föredrar att arbeta med " lösvirke" som är det mest kostnadseffektiva systemet ute på öar. Vi lämnar fasta priser, men jobbar även på löpande räkning. Värmdö kommun kräver att byggherren ska ha en certifierad kvalitetsansvarig kontrollant i byggprojekt.

Ritverksamhet

Lämna ett förslag på hur Ni vill ha huset utformat, så gör vi ritningar, anpassade som bygglovsritningar. Vi kan även hjälpa Er att fylla i de handlingar som erfordras för bygglov. Ritningarna görs så att man när som helst kan detaljstudera i 3D. Kontakta oss för närmare information.

Husbyggnation

Vi har byggt hus ute på öarna i 30 år. Senaste projektet ses på bilden nedtill. Vi lämnar fasta priser. Anbuden utformas i enighet med ABS (allmänna bestämmelser småhus). Tilläggsbeställningar sker oftast med ett tilläggspris på löpande räkning. Vi förfogar över en Bob Cat som används både som grävare o lastmaskin.

Kontrollansvarig

Numera kräver kommunerna att byggherren skall ha en certifierad kontrollansvarig kontrollant i byggprojekten. Vi är utbildade och hjälper er gärna med den tjänsten. Tjänsterna kan utvidgas förutom normala standardåtagandet.